16 oktober 2012

Een nieuwe start!

Een nieuwe start, iets wat ik absoluut nodig heb wat betreft mijn site. In maart dit jaar was ik deze site begonnen met een beetje vage richtlijnen. Nagels? Beauty? Lifestyle? Mijn blog ging over van alles en nog wat en dat wil ik nu veranderen.

Mooie make-up looks maken vind ik leuk, maar hier tutorials voor maken? Nee, dat is niet mijn ding. Producten reviewen? Ja, leuk, maar niet iets waarin ik mijzelf kan onderscheiden ten opzichte van anderen. Nail art? JA! Alles op het gebied van nagels is gewoon mijn passie. Dit is dan ook het enige waarvoor ik mezelf écht 100% kan inzetten en motivatie voor heb. Ook is dit iets waarbij ik het gevoel heb origineel te kunnen zijn en waarbij ik me kan onderscheiden van anderen. Nail art is gewoon iets wat ik ontzettend leuk vind en ik ben erachter gekomen dat dat hetgene is waar ik lezers het beste mee kan vermaken!

Dus... bij deze: Nail art IT IS! De naam 'Marry my Nails' blijft gewoon bestaan, ik vind dit namelijk nog steeds een leuke naam en past goed bij het onderwerp. Hopelijk zijn jullie blij met deze verandering. Momenteel ontplof ik van de leuke nail art ideeën, dus ga er vanuit dat je op mijn site (bijna) dagelijks een leuk nieuw nail art ontwerp kunt vinden!

Have fun!

Chrissy

2 opmerkingen: